Salg

Eddik fra Fernando de Castilla – 3 flasker a 300ml

KR 299.00,-Før KR 349.00,-

Her har vi satt sammen en trio av sherryeddik fra Fernando de Castilla, en av de aller beste produsentene av ekte sherryeddik!

96 på lager

Bodegas Rey Fernando de Castilla ligger i det historiske sentrum av Jerez. Her kan man finne de virkelige skattene i denne vinproduksjon regionen. De berømte brandy av Fernando de Castilla er laget ved hjelp av bare destillater av utvalgte hvite viner. Disse er først alderet i nye fat med fransk og amerikansk eik og deretter i lange perioder i fat som tidligere har inneholdt de mest utsøkte sherryer. Bodegas Rey Fernando de Castilla var med på å grunnelgge “DO Brandy de Jerez”.
Samlingen av sherryer består av de beste vinene fra området. Alt fra de bleke, lette og elegante Fino´s til unike Antikk sherryer som har vunnet de høyeste nasjonale og internasjonale utmerkelser. Denne serien ville ikke være komplett med ut de ekstremt sjeldne og gamle sherryeddiker som finnes i Bodegaen. Disse er tappet i begrensede mengder for en svært krevende gruppe forbrukere.
Målet med Bodegas Rey Fernando de Castilla har alltid vært å tilby de aller beste produkter fra sherrydistriktet, presentert i en elegant og moderne måte.