Helgeposen leveres av Smaken av Spania - nettbutikken som tilbyr et rikt utvalg delikatesser fra spanske småskalaprodusenter.

Flere av våre produsenter vinner årlig kåringer for sine produkter, og vi er i høyeste grad stolt av å kunne tilby disse til det norske markedet. De samme produsentene jobber gjerne etter gamle tradisjoner, der fremstillingsprosesser og produksjonsteknikker har gått i arv gjennom generasjoner. Minst mulig tilsetningsstoffer, og mest mulig rene smaker vil være gjengangeren dersom du begir deg ut i en liten matreise blant varene i nettbutikken vår.

Helgeposen er et tilbud til våre kunder i Trondheim. Vi fyller posen med spanske delikatesser, enten til to eller fire personer, og kjører den ut til din adresse innen kl 18:00 fredag. Utkjøringen koster 79,- og vi dekker størsteparten av Trondheim. Leverer vi ikke der du er kan du hente posen hos oss mellom kl 13:00 og 15:00 fredag. Husk å bestille senest midnatt dagen før. Helgeposen bestilles og betales på helgeposen.no.

 


Ønsker du å bestille catering?

De samme varene som leveres i Helgeposen benyttes også i våre cateringleveranser. Kokkene hos Smaken av Spania lager matopplevelser, og alt tilberedes av de beste råvarer. Prøv oss ved din neste sammenkomst!

smakenavspania.no kan du i tillegg til å bestille catering også bestille en mengde spennende spanske produkter som sendes rett hjem i postkassen din.


Ønsker du å kontakte oss?

SMAKEN AV SPANIA

Kobbes gate 10 B
7042 Trondheim

Tlf: 45228088
E-post: post@smakenavspania.no