Kjøpsbetingelser

Kjære kunde

Velkommen til Helgeposen. Her finner du den beste Helgekosen fylt med diverse tapas, men også et stort utvalg mat og diverse små-utstyr fra spanias ledende produsenter. Hvis du ønsker personlig service, har spørsmål som du ikke finner svar på her, eller ønsker tips, ring oss gjerne på 45228088. Vi svarer så raskt vi kan !

Bestilling

Vi benytter Stripe, en av verdens største kortinnløsere for din sikkerhet. Husk å kontrollere at leveringsadresse er korrekt mht. til postnummer og telefonnummer. Når du fullfører bestillingen vil du få en kvittering på e-post til oppgitt e-postadresse.

Priser

Alle priser er oppgitt inkl. 15% mva. for mat

Frakt

Du kan hente gratis hos oss, eller få Helgeposen levert på døra for 79,- :)

Returrett

Det er dessverre ingen returrett på Helgeposen, men vi vil selvfølgelig høre fra deg om det er feil eller mangler på innholdet i posen du mottar

Angrerett

Ifølge angerettsloven gjelder angrefristen fra den dagen du mottok varen og 14 dager fremover. Varen må være ubrukt og i uåpnet original emballasje. Du får da tilbakebetalt det du har betalt. Kjøper betaler returporto. NB! dette gjelder ikke for mat(Helgeposen og andre varer som lett forringes eller varer med kort holdbarhet).

Personopplysninger

Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet til andre eksterne register.