Ukens helgepose! fredag 1. mars 2024Med varme tapas

KR 759.00,-KR 1,299.00,-

Nå med retter du enkelt varmer selv. Få et fiks ferdig tapasmåltid på 15 minutter!

Helgeposen inkludert varme tapas!

(varmes selv på ca 15 minutt)

Vår populære helgepose kommer nå i utvidet utgave med tapas som du enkelt varmer selv. Helgeposen er nå “komplett” med gode smaker fra det spanske kjøkken. Vi har inkludert dadler med panceta, grillede kyllingvinger og kjøttboller i tomatsalsa

Størrelser

2 personer, 4 personer

Innhold

Jamon Serrano Gran Reserva
lagret i minimum 24 mnd. Casalba

Chorizo sarta, Casalba

Fuet iberico de bellota, Casalba

El beyucu
Spansk naturlig grottelagret blåmuggost et ekstraordinært produkt fra Nava (Asturias) av ­pasteurisert kumelk. Intens i smaken, full av ­vitaminer og kalsium.
Paprikamarmelade og fikenbrød.
Inneholder melk, valnøtter i fikenbrød

Manchego semi curado
Lagret min. 4-5 måneder. Toppet med fist day of harvest fra Castillo de canena.
(upasteurisert) inneholder melk
 
Olivenmix
Inneholder sulfitt

Spansk-inspirert salat
Inneholder sulfitt

Grillede kyllingvinger salsa al vino
Inneholder sulfitt

Spanske kjøttboller med tomatsaus picante
Inneholder melk

Dadler med panceta (spansk bacon)

Ovnsbakte småpoteter

Focaccia
Inneholder hvete

Picos (spansk fingerkjeks)
Inneholder hvete

Aioli
Inneholder egg, sulfitt

Mojosaus
Inneholder sulfitt

Enkel oppvarming
Forvarm ovnen til 120 grader (helst varmluft).
Ta av toppfolien på skålene (om det blir igjen noen rester av toppfolien så har det ingen betydning).
 Sett kyllingvinger, kjøttboller, dadler, potet og brød på rist i midten av ovnen.
Etter 15 minutter er det bare å skjære opp brødet og servere.