Jamon Serrano Gran Reserva
lagret i minimum 24 mnd. Casalba
Chorizo sarta, Casalba
Fuet iberico de bellota, Casalba
El beyucu
Spansk naturlig grottelagret blåmuggost et ekstraordinært produkt fra Nava (Asturias) av pasteurisert kumelk. Intens i smaken, full av vitaminer og kalsium.
Paprikamarmelade og fikenbrød.
Inneholder melk, valnøtter i fikenbrød
Manchego semi curado
Lagret min. 4-5 måneder. Toppet med fist day of harvest fra Castillo de canena.
(upasteurisert) inneholder melk
Olivenmix
Inneholder sulfitt
Spansk-inspirert salat
Inneholder sulfitt
Grillede kyllingvinger salsa al vino
Inneholder sulfitt
Spanske kjøttboller med tomatsaus picante
Inneholder melk
Dadler med panceta (spansk bacon)
Ovnsbakte småpoteter
Focaccia
Inneholder hvete
Picos (spansk fingerkjeks)
Inneholder hvete
Aioli
Inneholder egg, sulfitt
Mojosaus
Inneholder sulfitt
Enkel oppvarming
Forvarm ovnen til 120 grader (helst varmluft).
Ta av toppfolien på skålene (om det blir igjen noen rester av toppfolien så har det ingen betydning).
Sett kyllingvinger, kjøttboller, dadler, potet og brød på rist i midten av ovnen.
Etter 15 minutter er det bare å skjære opp brødet og servere.
|