Castillo de Canena First day of Harvest Picual

KR 369.00,-

First day of Harvest Picual er en eksklusiv extra virgin olivenolje høstet på den første dagen av innhøstingen.

Perfekt for de som setter pris på eksklusiviteten til begrensede opplag, hvert år deltar en personlighet fra kunst, vitenskap eller sport sammen med Castillo de Canena i feiringen av denne magiske dagen som markerer begynnelsen på høstingen av olivenene våre og gir etiketten hans eller hennes unike visjon av denne dagen.

BESKRIVELSE

Den unikt designede flasken i ugjennomsiktig, kirsebærfarget glass skjuler en ekstra virgin olivenolje med en intens grønn farge med høy konsentrasjon av klorofyll og stor uttrykksevne.

På nesen har denne oljen en veldig ung fruktighet av grønt gress, tomat, grønt eple og veldig grønt bananskall. På ganen har den samme uttrykkskraft som på nesen der lignende urteaktige toner kan oppfattes, og fremhever friskheten til ranker og malva.

Disse beskrivelsene råder over en behagelig krydret, lett merkbar i halsen og utvikler seg til frisk pepper, en lett bitterhet og diskret snerpighet som minner om brennesle. Det er en fløyelsaktig juice, veldig vedvarende i munnen og strukturelt veldig balansert.

YTTERLIGERE INFORMASJON

Serveringsforslag: Primer día de Cosecha Picual ekstra virgin olivenolje er perfekt for dressing av salater, tomatsuppe, gazpacho, skinke, ost og tilberedning av grillet kjøtt.

Oppbevares på et kjølig sted vekk fra lys og varme.